اصول استفاده و نگهداری از ظروف گرانیتی
اول از همه بگذارید حقیقت و دروغ هایی که برای تعریف های زیاد از محصول جلوی مشتری می شود را از هم جدا کنیم. "ظروف گرانیتی از جنس گرانیت نیستند و اسم ظروف گرانتی به این دلیل به آنها داده شده است که روکشی که برای این ظرف ها استفاده می شود از نظر ظاهری شبیه
مواردی که در ادامه به شما می گوییم به شما کمک می کند که ظروف خود را با دوام تر و سالم تر نگه داری کنید.
- بعد از هر بار استفاده ظروف گرانیتی را بشویید، چرا که مواد غذایی در صورتی که به مدت زیاد در ظروف گرانیتی بمانند باعث از بین رفتن روکش آنها می شود و آنها کم کم چسبندگی خود را از دست می دهند.
- همیشه در زمان استفاده از شعله کم یا متوسط استفاده کنید تا خاصیت ضد چسبندگی این ظروف از بین نرود.
- هیچ وقت ظرف گرانیتی را وقتی خالی است بر روی شعله زیاد قرار ندهید.
- در زمان پخت و پز برای هم زدن و جابجایی مواد غذایی از وسایل چوبی و یا پلاستیکی استفاده کنید.
- اصلا به هیچ وجه از وسایل فلزی برای هم زدن و جابجایی مواد غذایی در سرویس گرانیتی استفاده نکنید.
- از برش دادن و خرد کردن مواد غذایی درون این ظرف ها خودداری کنید، این کار روکش این ظرف ها را از بین می برد.
- با این که می توانید برای شستن این ظرف ها از ماشین های ظرف شویی استفاده کنید، پیشنهاد چشمگیر به شما این است که این ظرف ها را با دست و اسفنج های مخصوص بشویید (نگران نباشید، این کار اصلا زحمتی ندارد و در ضمن زود تر از ماشین ظرف شویی می توانید ظرف خود را بشویید.)
- برای شستشو فقط و فقط از مواد شوینده مایع استفاده کنید، پودر های شویند برای این ظرف ها مناسب نیست.
- از طرف های گرانیتی برای نگه داشتن مواد غذایی استفاده نکنید، به خصوص اگر غذای مورد نظر شما حاوی موادی مانند سرکه، آبلیمو و سایر چاشنی های مشابه باشد.
- دسته های این ظرف های را در معرض حرارت مستقیم قرار ندهید.
- برای جلوگیری از ایجاد لکه روی این ظرف ها، بعد از هر بار شست و شو ظرف را با دقت آب کشیده و آنرا کاملا خشک کنید.
- به هیچ وجه برای شستشو از سیم ظرف شویی استفاده نکنید.
- برای نگهداری، این ظرف ها را بهتر است که درون هم قرار ندهید.